Spherelights

Ragged, shabby chic lampshades

Posted by on Feb 6, 2014 in slider, Spherelights | 0 comments

Ragged, shabby chic lampshades

Deze lampenkappen zijn gemaakt van gescheurde transparante lappen recycled stof en kant. Geknoopt en gerafeld geeft het deze lampen een ‘shabby chic’ en funky ‘ragged’ effect. Geknipt voor diegene met lef en voor wie eens wat anders wil.   Ontspannen, knus en een tikje rommelig. Een shabby chic interieur is een welkome verademing tussen al die perfectie.  

Read More

Kroonluchters/ chandeliers

Posted by on Okt 8, 2013 in slider, Spherelights | 0 comments

Kroonluchters/ chandeliers

  Een simpele kroonluchter is de basis van deze upcycled schoonheden. Door overvloedig te werken met zijdebloemen en berkentakken zijn ze uitgegroeid tot unieke verlichtingsitems die in elke ruimte de show stelen. Deze twee lampen zijn de enige verkrijgbare exemplaren.          

Read More

Guirlandes de lumière

Posted by on Aug 15, 2013 in slider, Spherelights | 0 comments

Guirlandes de lumière

  Guirlandes met (ricelight) ledverlichting en zijdebloemen. Deze lichtgevende en buigzame guirlandes zijn ideaal om je (slaap)kamer of tuin op een simpele manier een sprookjesachtige uitstraling te geven. Je kunt ze simpel ophangen of ergens overheen draperen. De verlichting is zacht en erg sfeervol. Alle guirlandes zijn voor binnen en buiten en dus regenbestendig.    Produktinfrmatie Elke guirlande is ongeveer 250 cm lang en 40 lamps. Ook op bestelling 80 of 120...

Read More