Mega Magnolia

Posted by on Jan 20, 2013 in slider, Spirit of trees | 0 comments

Mega Magnolia

Deze grote takkenlamp is speciaal ontworpen om een warme, natuurlijke sfeer te brengen grote ruimtes.

Gemaakt van de takken van een krulwilg, gedecoreerd met oudroze en aubergine magnoliabloemen, witte doorzichtige kelkbloemetjes en subtiel afgewerkt met zorgvuldig, met de hand geregen en vormgegeven slingertjes met parels en kristallen. ┬áMet zijn 240 warmwitte LED lampjes brengt deze mega magnolia een romantische, natuurlijke sfeer in de welkomsruimte van ┬ábiologisch restaurant ‘de Gasterij’, in de wasvenboerderij in Eindhoven en geeft daarmee de boodschap weer die het restaurant uit wil ┬ástralen. Eerlijk, gezellig, stijlvol en puur natuur.

Mega Magnolia takkenlamp; een echte sfeerbrenger

Close up decoratie parels en kristallen

Close up

468 ad