‘Enchanted forest’ ~ Expositie lichtcreaties op Phantasium 2013

Posted by on Feb 11, 2013 in Expo | 0 comments

‘Enchanted forest’ ~ Expositie lichtcreaties op Phantasium 2013

Afgelopen weekend (22, 23 en 24 februari) was het eindelijk zo ver en werd drie dagen  lang het beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot een veelzijdig fantasyfestijn.

Wij van Studio Reva (Nico en Renate) zijn voor dit jubileumjaar gevraagd een expositie te verzorgen in de vorm van een ‘enchanted forest’.
Daar maken wij natuurlijk meteen een feestje van samen met andere (bevriende) feeënwezens.

Wat kun je verwachten?
Al onze ‘Spirit of trees’- lichtcreaties waren daar in de vorm van een betoverd bos te zien, samen met ons allernieuwste werk, speciaal voor Phantasium gemaakte decors en nog veel meer!
Er was een betoverende markt doorweven door het bos met magische spulletjes. Wij maakten daar zelf ook deel van uit met onze natuurlijke interieur-items en decoraties zoals feeërieke sfeerverlichting gemaakt van takken met bloemen, kleinmeubelen die nog de natuurlijke vorm van de boom hebben en allerlei andere fantasierijke hebbedingetjes.

Klik hier voor meer informatie over Phantasium:  http://www.phantasium.nl/page/page.aspx?id=6bbc74e6-b080-4561-bb4e-181fdf6946c0

Iris Plezieris Martinez heeft mensen laten vliegen en cocoonen en ook gaf zij een paar verrassingsvoorstellingen á la cirque du soleil met haar leerlingen van de acroyogaschool V-up.
(Voor Iris Martinez en haar nog vele andere kwaliteiten kun je kijken op http://v-up.nl/Marielle van Haaren huppelde als jonkvrouw over ’t hele terrein, samen met Pim, de ridder. Ze gaf je de mogelijkheid om met haar en Pim verkleed op de polaroid-foto te gaan en evt ’n elfentarotkaartje te trekken. Zij bezet een klein magisch plekje in het toverbos.
http://www.theessenceofbeing.nl/Voor al dit leuks vond je ons op het linkerbordes in het beursgebouw vlakbij de horeca.Een sfeerimpressie:

De expo in opbouw

andere ingang

sfeerbeeld

deco van berkentakken

the crew

sfeerimpressie

 

 

onze nico

 

Overige info:

Studio Reva zijn Renate Vullings en Nico Bruins. Kunstenares en ambachtelijk ontwerper.
Je zou ons het beste kunnen omschrijven als creatieve geesten met een overactieve fantasie die houden van experimenteren met natuurlijke – en hergebruikte materialen.
Met ons werk proberen we aandacht te vragen voor de alledaagse schoonheid waarmee we allemaal worden omringd.
De schoonheid van de natuur, vormen, patronen, licht en kleuren.

Wij ontwerpen en maken natuurlijke interieur-items en decoraties zoals feeërieke sfeerverlichting gemaakt van takken met bloemen, kleinmeubelen die nog de natuurlijke vorm van de boom hebben en fantasierijke hebbedingetjes.

Verder zorgen wij op feesten en evenementen – in de vorm van exposities – voor een sprookjesachtige ambiance met onze wonderlijke ontwerpen, kleurrijke kunst en (macro)fotografie.
Ons werk is zowel te huur als te koop.

 

 

 

 

 

468 ad