Pretty in pink

Posted by on Nov 27, 2013 in slider, Spirit of trees | 0 comments

Pretty in pink

Dit werk is gebaseerd op een cirkel; het symbool voor voorspoed, heelheid en verandering ten goede. ‘Aangekleed’ met een krulhazelaartak, diverse fuchsiagetinte orchideeën en ricelights heeft dit werk een magische uitstraling.

De orchidee staat symbool voor luxe, liefde, schoonheid en kracht. Fuchsia voor levensenergie, gloed van het hart en de krulhazelaar voor ´nieuw begin´. In de cirkel is een hart van licht verwerkt.  Een symbolisch krachtig werkstuk dus.

Dit werk is in opdracht gemaakt.

Het is mogelijk om ook uw eigen ´krachtcollage´te laten maken of als bijzonder geschenk. Zeg het met bloemen en symbolen.

Pretty in pink Prjzen zijn op aanvraag Verkocht

Pretty in pink
Prjzen zijn op aanvraag
Verkocht

468 ad